Prijava

Konferencija za privatne iznajmljivače MyRent 2. veljače u Puli

Tvrtka J.P. Atelier (MyRent) organizira konferencije za privatne iznajmljivače na kojima će predstaviti sustav za upravljanje najmom MyRent. Konferencije će se održati 30. siječnja 2017. u Poreču u  Domu obrtnika, 31. siječnja  u hotelu  Aminess Maestral u Novigradu, 2. veljače 2017. u Zagrebu u kinu Europa te isti dan 2. veljače 2017. u Puli u Hrvatskoj gospodarskoj komori, 3. veljače u dvorani Gradske knjižnice u Labinu i 7. veljače u Multimedijalnom centru u Rovinju.

(https://my-rent.net/hr/konferencije/)

Na konferencijama će biti prezentirana  baza s više od 100 booking portala s kojima korisnici mogu raditi te će se prezentirati kako se mogu podešavati i voditi cijene s popustima i akcijama  na booking.com-u i AirBnb-u i drugim booking portalima. Budući da MyRent pruža mogućnost rada s neograničenim brojem booking portala, rezultat je povećanje broja noćenja u pojedinim objektima.

MyRent je sustav namijenjen iznajmljivačima nekretnina razvijen sa ciljem značajnog smanjenja potrebne administracije, s  bazom preko 100 booking portala s kojima privatni iznajmljivači mogu raditi. MyRent sustav maksimalno pojednostavljuje administraciju i svakodnevne aktivnost vezane uz pružanje usluga smještaja te tako omogućuje uštedu vremena i efikasnije poslovanje. Funkcije MyRenta sežu u svaki dio poslovanja kako bi svaki pojedini proces mogli optimizirati, pratiti, analizirati te na kraju poboljšati.  

Vizija MyRenta je postati prepoznatljivo i kvalitetno rješenje za iznajmljivače u njihovom svakodnevnom poslovanju. U praksi korisnici MyRent sustava štede više od 60% vremena na svakodnevnim administrativnim aktivnostima, ali i smanjuju mogućnost grešaka za čak 90% zbog inovativnog pregleda i vođenja poslovanja u realnom vremenu.

Glavne prednosti sustava MyRent su sinkronizacija rezervacija (channel manager), cijena i kalendara s više od 100 najpoznatijih booking portala; napredan centralni rezervacijski sustav (sve informacije o rezervacijama na jednom mjestu); komunikacija s državnim institucijama poput eVizitora i fiskalizacije; kompletan booking engine sustav -  web stranica iznajmljivača postaje mali booking.com te pregršt drugih prednosti koje štede vrijeme i olakšavaju svakodnevni rad, uz jednostavan pristup s bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu.  

MyRent je na tržištu prisutan godinu dana i do sada ga koristi više od 2.500 smještajnih kapaciteta kao što su apartmani, sobe, vile, kuće za odmor.

Za više informacija možete nas ih posjetiti u uredima u Jarunskoj 6 u Zagrebu i Vukovarskoj 19A u Poreču. Također, možete ih kontaktirati putem Facebook stranice  https://www.facebook.com/myyrent/, mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom +385 1 4826 435.

 

Sve o konferencijama možete saznati na: https://my-rent.net/hr/konferencije/