Prijava

Hrvatska tvrtka inCheckin nudi jednostavnu aplikaciju za prijavu gostiju

Tvrtka inCheckin sa sjedištem u Hrvatskoj osmislila je najbrži mogući način za prijavu vaših gostiju na eVizitor bez prepisivanja podataka i bez TAN liste. Vrlo jednostavna aplikacija funkcionira po principu "fotkaj dokument i prijavi gosta".

U današnje vrijeme kada skoro svi koriste suvremenu tehnologiju, a posebno mislimo na pametne telefone s iOS i Android sustavima, ova aplikacija će vam doslovno pokloniti slobodno vrijeme. 

 

inCheckin automatski čita dokumente pomoću kamere mobilnog telefona, ili koristite fotografiju iz galerije, te skraćuje vrijeme prijave s nekoliko minuta na svega nekoliko sekundi. Direktno čitanje dokumenata gostiju pomoću kamere je vrlo uspješno, dok kod čitanja iz galerije treba pripaziti da je slika dokumenta oštra, da nije nakrivljena, da nema odsjaja na MRZ tekstu i da je on uslikan u cijelosti. Na nekim dokumentima (posebno starijim osobnim iskaznicama) znaju nedostajati neki od obaveznih podataka (poput spola) no njih je onda lako odabrati ručno prije slanja.

inCheckin čita sve svjetske putovnice i veliki broj drugih osobnih dokumenata, a jedini je preduvjet da dokument sadrži MRZ tekst odnosno strojno čitljivi zapis poput onog koji se nalazi na dnu stražnje strane hrvatskih osobnih iskaznica.

Zamislite da je vaš mobilni uređaj skener koji prikuplja podatke i direktno šalje eVizitoru.

U tri koraka jedna prijava je gotova: 1. Napravite prijavu, 2. Unesite goste čitajući dokumente kamerom mobilnog uređaja, 3. Pošaljite podatke na eVisitor. Ukoliko na svom objektu na eVIsitor sustavu uključite automatsku odjavu gostiju, onda će se gosti po isteku prijavljenog perioda automatski odjaviti. Moguće ih je i odjaviti i ručno ili promijeniti datum odlaska. Također je važno naglasiti da inCheckin preuzima podatke o vašim smještajnim jedinicama s eVisitora te omogućava grupne i pojedinačne prijave po smještajnoj jedinici ovisno o dinamici dolaska gostiju. Omogućeno je i naknadno produljenje boravka gostiju ili ranija odjava.

 

Mali iznajmljivači, ali i svi ostali koji rade s gostima, znaju koliko im je potrebno vremena da u špici sezone prijave gosta koji je upravo stigao iscrpljen od ljetnih gužvi te je i gostu zapravo ova aplikacija prava dobrodošlica jer će vrlo brzo moći započeti svoj godišnji odmor.

 

Aplikacija inCheckin dostupna je u prodaji od 4. srpnja te su mnogi odlučili da je za 135,00 kuna jednokratno kupe. Ovisno o broju smještajnih jedinica i broja smjena vaših gostiju, minute vašeg slobodnog vremena se jednostavno multipliciraju i tako i vi možete uživati u ljetu.

 

Aplikacija je napravljena tako da njeno korištenje bude izuzetno brzo i jednostavno te je prilagođena svim generacijama korisnika.

Postupak kupovine inCheckina je vrlo jednostavan. Preuzmite aplikaciju sa App Store-a ili Google Play Store-a.

 

Uskoro dolazi i agencijska verzija koje će podržavati rad s više eVisitor korisničkih računa bez potrebe za odjavljivanjem i prijavljivanjem. Windows mobilna platforma nije podržana.

Osim ove, u izradi su i aplikacije za hotelske kuće i druge velike iznajmljivače, turističke agencije i korisnike koji evidentiraju ulaske u određene objekte, poput nekih javnih ustanova i parkirališta.

 

www.incheckin.hr